Produkter

Sesame the Drop®

Har du smarta hästar?

Sesame the Drop® är till för intelligenta hästar som inte ger sig förrän de tagit sig in i påsen. Den har samma funktion som Sesame the Box®. Påsen är sydd på ett lite annorlunda sätt och släpper istället innehållet, från hög höjd utom räckhåll för hästarna, ner på marken. Se även beskrivningen för Sesame the Box®.

Applikationer

Gör maten oåtkomlig!

Sesame the Drop®
Hissa ner anordningen och fyll på med foder. Ställ in tiden till när den skall öppna sig. Hissa upp anordningen och utom räckhåll för hästen. Fodret ramlar ur påsen då du vill att hästen skall utfodras.

Montering

Förslag på upphängning av Sesame the drop.

  1. Ta en planka som är minst lika lång som metalldelen. Skruva i två upphängningskrokar i plankan.
  2. Du underlättar att dra upp anordningen genom att skaffa två trissor. Finns i båtsportaffärer typ Watski, om du själv inte har något liknande. Kroka upp trissorna i taket, eller om du har gjort någon anordning som den till vänster eller hur du nu vill ha det, med samma mellanrum som upphängningskrokarna på plankan.
  3. Dra en lina genom trissorna i taket ner till krokarna i plankan och knyt fast ändarna i plankans krokar.
  4. Om du vill kan du hänga på några öglor så att du får t ex två fasta lägen. Det ena när du själv skall ladda foder-behållaren och det andra läget när du har hissat upp den så att hästen inte når den.
  5. Skruva fast metalldelen på plankan börja med "nyckel-hålshålen" för på påsen via kederlisten. Skruva sist fast de runda hålen som låser både metalldelen och påsen i plankan.

Lycka till!

Sesame the Drop®
« Tillbaka till Flash-versionen